Deze armbanden van Noosa vertellen mijn identiteit
Nu kan ik eenzijdig en misschien wel niet objectief vertellen wie ik denk dat ik ben, maar dat zou mijn eigen visie tegenspreken. Daarom stel ik mijzelf, de personal brand Mirjam Gootjes, graag voor door de ogen van mijn vriendinnen. Zij zijn mijn omgeving en zien mij zoals ik ben.

Op mijn verjaardag kreeg ik namelijk deze prachtige Noosa armbanden van 6 lieve en goede vriendinnen. Elke chunk/knop heeft een symbolische waarde en vertelt over de eigenschappen die zij bij mij vinden passen. Deze armband vertelt dus in feite op een persoonlijke, authentieke, eerlijke en oprechte wijze mijn verhaal, mijn kernwaarden, mijn ‘merkeigenschappen’, kortom wie ik ben:

Verbinding/relaties: Himalayan snow: de sneeuwkwarts uit de hoogste bergen ter wereld. Heeft een sterk rustgevende werking en wordt gebruikt om gebalanceerde relaties aan te gaan.

Ik ga voor het echte, oprechte contact en leg de verbindingen.

Kansen/creatief: Viswa Varja: afkomstig uit het boeddhisme en opgebouwd uit twee elkaar kruisende bliksemschichten. De viswa varja verwoest negativiteit en herinnert aan onze eigen kracht.

Ik ben een positief en enthousiast persoon, geloof in de kracht van elk individu.

Waken, slapen, dromen: Aum: Dit hindoe symbool vertegenwoordigt de drie toestanden van de mens: waken, slapen, dromen. Het dragen van de amulet helpt om rust en vrede te vinden.

Ik ga altijd uit van het goede in de mens en ben realistisch, maar af en toe ook een heerlijke dromer.

Puur/zuiver: Padma: deze padma – snow lotus – groeit tot 3000 tot 5000 meter hoogte in de bergen van Tibet. Symboliseert zuiverheid in gevoel en gedachten

Ik hou van puurheid en mezelf zijn en hou van mensen en oprechtheid.

Positief/kracht: Drop/druppels voeden de aarde en maken al het leven mogelijk. Symboliseert nieuwe mogelijkheden en het wegspoelen van oude problemen.

Ik ben erg optimistisch ingesteld. Ik heb best wat teleurstellingen te verwerken gehad in mijn leven, maar zie altijd weer de zon schijnen en zie dan ook overal kansen. Problemen zijn uitdagingen en uitdagingen daar hou ik van.

Balans: Eightfold path: het edele achtvoudige pad is afkomstig uit het boeddhisme. Het dragen van dit amulet brengt rust in hoofd en hart.

Ik probeer overal en altijd de balans te zoeken, of dit nu voor mijzelf is of voor een ander. En luister naar hoofd en hart, ik ben een echt gevoelsmens.

Dit ben ik!